maanantai 28. lokakuuta 2013

P*skarteluhaaste #206


Tämän viikon haasteena oli värimaailma, mikä oli napattu kauniista kuvasta. Tämmöisen minä sain aikaan haasteväreistä. :)

Seriffiä

Pitkästä aikaa jotain vähän muuta...Korttini ovat viime aikoina olleet joko joulu- tai kukkakortteja enemmän tai vähemmän. Nyt siis väliin jotain muuta. Kortit ovat kylläkin jo pienen tovin takaa, mutta enpä ole niitä täällä vielä julkaissut, joten uusiahan ne on ;)


Jostain kumman syystä minulta löytyy aina helpommin onnittelukortteja tytöille ja naisille kuin pojille ja miehille. Olisiko niillä kukilla jotain tekemistä tämän kanssa? Tai ehkäpä syynä on ihan sekin, ettei askartelumateriaaleistani löydy niin paljon maskuliinisia aiheita/materiaaleja. Niinpä niitä on pitänyt aina välillä vähän haalia lisää. Tämän seriffileimasimen ostin kirpparilta, kuten myös paperit. Aika kivat kortit näistä tuli vaikka ovatkin kovin yksinkertaiset. Ja saahan niitä kukkia miehille ja pojillekin laittaa. ;)

Seuraan paljon myös muiden askartelijoiden blogeja ja en voi kuin vain hämmästellä, ihailla ja ehkä vähän totuuden nimissä kadehtiakin sitä miten valtavasti monilla on kaikenlaista askartelumateriaaleja. Joillain onnekkailla on jopa oma askarteluhuone! Hyvä jos minä saan edes pitää pöytäni :D
Mutta todellakin kuinka monia stansseja, leimasimia ja muita mahtavuuksia teillä onkaan! Minäkin investoin noin vuosi sitten jo pitkään haaveilemaani Big Shottiin, mutta stansseja olen ostellut pikku hiljaa ja hyvin maltillisesti. Ehkäpä ihan vain siitäkin syystä, ettei kotiäidin tulot ole mitään huippuluokkaa. Kaikkien pakollisten menojen jälkeen ei hirveästi jää rahaa rällätä ja shoppailla, oli oma harrastus sitten kuinka rakas tahansa. Toisaalta, ehkä monet ostokset tulee mietittyä tarkemmin (?). Ken tietää...mutta pääasia, että saa askarrella.

Hyvää maanantaita kaikille!

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Joululla jatketaan

Hyvää sunnuntai-iltaa. Nyt voipi käydä tällä viikolla niinkin hassusti, että P*skarteluhaaste jää väliin....ellei nyt jotain mullistavaa ihmettä tapahdu niin, että ehtisinkin haasteeseen sopivan kortin värkkäillä. Saas nähdä.

Sitä ihmettä odotellessa kuitenkin esille taas pari jouluista korttia, mitkä ovat iltapuhteina syntyneet.



Jälleen syntyi "korttisisarukset". Tämä on tullut minulle melkein tavaksi, että yhdellä istumalla tehdyis korteista tulee ikään kuin sisaruksia. Jotain hyvin samaa ja tietyt asiat toistuu vaikka periaatteessa kortit ovatkin ihan erilaisia. Hassua...:)
Kuusileimasin on kirppariostos, samoin paperit. Myös akryylitimantit, haaraniitit ja satiininauhat ovat ns. merkittömiä, mutta ympyräleimat ovat Circle It.

Viikonvaihde on vierähtänyt pienten miesten synttäreiden, ulkoilun ja elokuvan merkeissä, joten askartelut ovat jääneet vähemmälle. No hyvä, että on välillä muutakin elämää. :D

Toivottavasti huomenna alkava viikko on kaikille oikein hyvä. :)

Here's some christmas cards again. I've been busy with my family so haven't been able to craft so much lately. Hopefully next week includes more crafting. ;)
I'll hope you have a great week too. :)

perjantai 25. lokakuuta 2013

Kohta alkaa jo ärsyttämään

...nimittäin se, ettei pääse paneutumaan blogiin ja askarteluun. Meillä ei näköjään ketään muuta enää nykyään väsytä tai huvita nukkuminen kuin vanhempia ja siitäkös se riemu aina repeääkin. :D Huhheijaa...No toivotaan todellakin, että aika aikaansa kutakin. :D

Olen kuitenkin välillä yrittänyt (silmät ristissäkin) väkertää jotain pientä, sillä olinpa kuinka väsynyt tahansa niin askartelu on minulle tärkeää terapiaa. Siinä touhussa murheet unohtuu ja mieli keventyy. Jo pelkkä materiaalien katselu ja koskettelu, suunnitteluineen ja sommitteluineen, saa hyvälle tuulelle. Sano kuka hyvänsä, mitä hyvänsä niin tästä minä tykkään. :)

Mm. tämmöistä lisäystä joulukorttivalikoima on saanut lähipäivinä





Olen myös pahoillani siitä, etteivät kuvat ole "yhdenmukaisia". Kuten jo aiemmin sanoinkin, viherkasvit tulivat ja valtasivat minun "kuvausstudion", joten tässä sitä ollaan taas :D
Joulukorttivalikoima on tänä vuonna ilmeisen joulukuusivoittoinen, mutta haitanneeko tuo mitään. Kaunishan se kuusi on ja joulun juttu. :) Melkoisen simppelillä tyylillä ja tekniikalla mennään. :)

Huomenna olisi vielä edessä poikien synttärit.

Pirteää viikonloppua kaikille!

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Sadepäivän iloja

Oivoi, kun onkin vaihteeksi harmaa ja sateinen päivä. Tämmöiset päivät saavat minut todella uneliaaksi. Hyvä, että jaksaa pitää silmäluomia auki. Onnekseni myös lapset ovat tällaisinä päivinä hieman rauhallisempia (Huom! Vain HIEMAN!)

Ajattelin nyt kuitenkin tehdä tähän harmauteen vähän väriä, joten tässäpä sitä pidemmittä puheitta. :)


Kortti on todella simppeli. Taustapaperi on mielestäni niin paljon puhuva, ettei siihen voi hirveästi enää mitään lisätä. Niinpä korttiin pääsi vain sopivan värinen bambi, pari hieman hohtavaa pilveä, muutama valkoinen haaraniitti ja tarrakirjaimin Sinulle.

Here's a colourful card because today is so grey and rainy.

maanantai 21. lokakuuta 2013

Lokakuun lehtiä

Tämä syksy on ollut ilmojen tai oikeastaan lähinnä lämpötilojen suhteen melko outo. Ei oikein ole aina tiennyt kuinka pukeutua ulos lähtiessä, kun on ollut niin leutoa, mutta sitten onkin yhtäkkiä hyytävän kylmää....ja taas leutoa. :D Ihmeellisyyksistä huolimatta, syksy on kuitenkin ollut melkoisen kaunis, vaikkakin hohtavan ruskan aika meni todella nopeasti ohi. Kuvia en ehtinyt ottamaan kovinkaan montaa, mutta jaetaan nyt tämän kuun lehtisatoa vähän teillekin. :)






Viikonloppuna myös ensilumi peitti maan. On tainnut tämän syksyn vaihtelevuus yllättää kasvikunnan edustajatkin.




I haven taken these pictures during this month. October has been full of colours and exceptional warm days. Despite the warm days, there has also been ice cold days as last weekend when we got the first snow.

torstai 17. lokakuuta 2013

Pahoitteluni hiljaisuudesta

Ihan suoraan anteeksi. Nyt olen ollut saamaton ja laiska muutaman päivän, mutta toisaalta on ollut muuta hommaa sen verran paljon, ettei ole vain pystynyt eikä jaksanut joka suuntaan repeämään. Mutta hengissä olen kuitenkin ja askarteluihin mieleni halajaa aina.

Tällä kertaa esille nyt sarjassamme toinen Onnea uuteen kotiin -kortti. Aiempi kortti tehtiin tilauksesta, tämä nyt ihan vaan huvikseen. Kuva aihe molemmissa on sama, mutta aikas erilainen lopputulos on kuitenkin. Aiemman kuvan piirsin tosiaan kuivamustekynällä ja väritin puuväreillä. Tämä taasen on tussailtu.


Entinen kuvauspaikkanikin on nyt kukkien valtaama. Viherhkasvit piti vihdoin ja viimein ottaa parvekkeelta sisälle lämpöiseen, etteivät raukkaparat palellu. Vielä on vain etsinnässä jonkin sortin mööpeli tuohon olohuoneen ikkunan alle, mistä viherkasvit, tai ainakin osa niistä, voisin saada talviajaksi pysyvän kodin. Saas nähdä milloin senkin saa aikaiseksi haalia.

maanantai 14. lokakuuta 2013

P*skarteluhaaste #204

Haasteena oli tagiluonnos. Itse harvemmin teen tageja, mutta päätinpä kokeilla ja teinkin sitten kaksi. :) Tässäpä nämä:




sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Aurinkoista aamua

Hienoa sunnuntaita kaikille. Nyt on tullut taas vaihteeksi tehtyä muutama vintage-henkinen kortti. Ei aina jaksa tehdä vaan joulukortteja. Välillä pitää tuulettaa päätänsä vähän muillakin aiheilla.


Tästä tuli mieleeni, että tämä sopisi vaikka hääpäivän onnitteluihin. (Tausta paperi on DCWV Marisposa paperikosta, kakkupaperia, satiininauhaa, sydänriipus, puolihelmiä ja yksi haaraniitti sekä kukkia)




Muut ovat taas selkeästi naisille suunnattuja onnittelu- tai tervehdyskortteja. En halunnu sitoa korttien tarkoitusta liikaa tekstillä, joten jätin nämä nyt kokonaan tekstittä. Kahdesta keskimmäisestä tuli ihan kivat. Viimeiseen en ollut niinkään tyytyväinen. (Näiden korttien paperit ovat jämä/silppulaatikosta, joten niiden alkuperää en nyt muista. Lisäksi laittelin yhtä sun toista pientä kivaa)

Sunny Sunday. Here's some card in vintage spirit. Nice to do something else for change, not always just christmas cards.

lauantai 12. lokakuuta 2013

Happy Whale ja Lapsekas lauantai

Nyt esille pari vanhempaa korttia. Valitettavasti kuvat ovat onnettoman harmaita ja svähän synkkiä, mutta annettakoon se nyt anteeksi. Korttien valas on ainakin lystikkäällä tuulella.

Here's to show you few older card I have made. Unfortunately pictures are a bit gloomy. Despite the darkness the whales are happy.

...and as you can see Surprise Surprise! Some text in English. I totally need to improve my language skills but perhaps this is a good way to do that...

Happy Saturday to all!




perjantai 11. lokakuuta 2013

Viikkojen viemää...

Siltä tämä ja edellinen kuukausi tuntuvat. Toivottavasti tahti ei tästä enää kamalasti tiivisty, sillä en meinaa enää nytkään pysyä päivissä perässä. Vasta oli maanantai ja jo nyt on perjantai...itseasiassa kohta jo lauantai. Huuuuuh, meinaa oikein tukka hulmuta vauhdista. :D

Tämä nopeatahtinen tiimalasi elämä aiheuttaa myös pian paniikkia. Haloo! Kohta on JOULU! Krääk! Siispä jälleen julkaistava pari joulukorttia.



Tämän ensimmäisen kaltaisia kortteja on tullut tehtyä pari jo aiemminkin. Suht samat materiaalit ja ajatus, mutta vähän erilainen kuitenkin.


Toisen kaltaista ei taasen ole oikeastaan tullut aiemmin tehtyä. Tai no joitain yhtäläisyyksiä löytyy varmasti aina, mutta tämä ei ole nyt kenenkään sisarus. Vähän normaalista jouluisesta värimaailmasta poikkeava turkoosi ja tuommonen melankolinen tummuus olikin jotenkin hauska yhdistelmä. Tämä täytyy pitää mielessä ja yrittää vaikka jossain vaiheessa vielä vähän eteenpäin...ehkä jossain muussa kuin joulukortissa. :D

Hyvää viikonloppua kaikille!

torstai 10. lokakuuta 2013

Kaksi kuusta

Törmäkkää torstaita! Kauhukseni (ja ihastuksekseni) huomasin, että kohta on taas tehtävä tilausta jostain askartelukaupasta. Yksi jos toinenkin tarpeellinen alkaa olla vähissä, ellei joku jo huuda suoraan tyhjyyttä. Täytyypä alkaa tehdä listaa...

No jotain kuitenkin vielä löytyy...aika paljonkin kaikenlaista, joten ei vielä tekeminen lopu. Tuli taas tässä eilen tehtyä yhdenlaiset sisarukset. Joulukortit tällä kertaa. Aika yksinkertaiset jälleen, mutta ihan kivat. Vai mitä sinä olet mieltä?



Leimakuva on Crafty Individualsin jouluisesta setistä, taustapaperit BasicGreyn, lisänä kakkupaperia, pitsinauhaa, kuusihaaraniitti, satiininauhaa ja hiutaletarroja. Ja leimakuvan päälle vähän välkettä eli glitterliimaa vaan. :)

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Iloa ja intoa

Hihii. Pitää nyt tässä ensin hihkua vielä vähän innosta, kun kävi eilen tuuri. P*skarteluhaasteessa #203 arpaonni kolahti kohdalleni ja olen edelleen siitä asiasta iloine. :) Nyt odotellaan ja jännätään mitä Paperinauhan sponsoroima palkinto pitää sisällään.

Tämän viikkoinen P*skis onkin minulle sitten vähän haastavampi. Ehkä. Katsotaan nyt josko inspiraatio iskisi. Sitä odotellessa on kuitenkin annettava käsille jotain luovaa työtä, joten olen värkkäillyt jälleen pari korttia. Vaatimattomia, mutta ei sitä aina ihmeitä tarvitakaan.






maanantai 7. lokakuuta 2013

Hiljaiseloa vaan ei toimettomuutta

Sitäpä se. Pahoitteluni, että nyt on oikeestaan viikko hurahtanut enkä ole ehtinyt blogia päivittämään. Tämähän meinaa nyt mennä jo ihan mahdottomaksi! Mutta vaikken ole ehtinyt koneen ääreen blogia päivittämään, en sentään ole ollut täysin toimeton. Onneksi välillä on löytynyt pieni rako askarteluun ja muutaman kortin olen saanut aikaiseksi.

Eli jälleen mennään ruusuisella linjalla. Näitä ruusukortteja on tullut aiemminkin tehtyä ja julkaistua, mutta aika jännä huomata itsekin, miten erioloisia samoista kuvista tulee, kun niiden ympäristöä vähän muuttaa. Jotenkin näistä korteista tuli mielestäni raikkaampia. Johtuneeko siitä, että halusin kaikissa korteissa taustapaperin olevan jotain muuta kuin se tyypillinen vaaleanpunainen tai muu ruusumainen unelma. No joka tapauksessa nyt on onneksi taas muutama ruusukortti valmiina. :)






Ja koska joulu hiipii päivä päivältä lähemmäksi, on joulukorttejakin pakko yrittää väkertää. Nyt on muutama hyvin simppeli kuusikortti taas tullut tehtyä...


Reipasta viikkoa kaikille! :)

torstai 3. lokakuuta 2013

P*skishaaste #203

Tällä kertaa haasteena oli kuva. Pinkkiä sateenvarjoa, pilkulliset kumisaappaat ja rouheaa tiiliseinää. Tämmöisen tekeleen minä sain aikaiseksi.


Pahoitteluni, tämä postaus niin kuin muutama muukin p*skispostaus on pitänyt laittaa tänne jälkikäteen uudelleen, sillä sattuipa kerran niin että moni postauksistani otti ja lähti...Siksi aiemmin tehdyt linkitykset ja tekstit eivät toimi/ovat kadonneet.