maanantai 29. helmikuuta 2016

P*skarteluhaaste #311 - Luonnos


Ehdinpäs pitkästä aikaa osallistua p*skarteluhaasteeseen, Tämän viikon haasteena ollut luonnos oli oikein mainio, mutta voi että silti niin haastava :D

Tilasin tässä taannoin Dekoretesta mm. kaksipuoleista teippiä, kun siitä alkoi olla pula. Samalla verkkoshoppailulla huomasin tämän aivan ihanan C.C. Design:n leimasimen enkä voinut jättää sitä ostamatta. Ja näin yksisarvinen päätyi tähän korttiin. Taustan sinitaivas on itsetehty suihkeiden ja musteiden sekä tietysti veden avulla. Yksityiskohdat on tehty paperin kuivuttua geelikynillä.



Tein samoilla lämpimillä toisenkin kortin samaisesta yksisarvisesta ja osaksi samalla itsevärkätyllä paperilla. Tämä kortti osallistuu facebookin puolella Käsitellen Kamarikerhon haasteeseen, missä myöskin oli luonnos inspiraation lähteenä. Tähän kokonaisuuteen en ole niin tyytyväinen kuin tuohon ylempään, mutta ihan hauska tästäkin tuli. :)

perjantai 26. helmikuuta 2016

Jehkotar CRAFTChallenge #4



Tällä kertaa meinasi jäädä Jehkottaren hyvä haaste väliin, mutta sain itseä viimein niskasta kiinni ja sain jotain aikaiseksi. Tällä kertaa valitsin inspiroitumisen lähteekseni vain luonnoksen, minkä pohjalta tein tämän yksinkertaisen kortin. Tulikin varsinainen pitsitulva. :D


Kuu kiurusta kesään, puoli kuuta peipposesta...ja uusin Paperiaskarteluhaaste


Äskettäin julkaisimme uusimman Paperiaskarteluhaasteen jä tällä kertaa piti inspiroitua yhdestä vuoden ajasta. Itse inspiroiduin keväästä runon mukaan.

"Kuu kiurusta kesään,
puolikuuta peipposesta,
västäräkistä vähäsen,
pääskysestä ei päivääkään."

Tulkitsin tuon leikekuvan linnun peipoksi. Lisäksi kortti tuo minulle mieleen jotenkin kovasti äitienpäivän ja keväällähän sitäkin vietetään.


torstai 25. helmikuuta 2016

Nuorelle miehelle


Tuli taannoin tilaus nuoren miehen onnittelukortille. Autot olivat mieleen, joten tämmöinen tästä sitten tuli....:)

sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Apina kera kuusikulmion


Taas näitä The Greeting Farm:n suloisuuksia. Tämä tuli tehtyä jo joku hetki sitten ja meni kummipojalle hyvää ystävänpäivää toivottamaan.

torstai 18. helmikuuta 2016

MakroTex-haaste.....jotain mikä alkaa K-kirjaimella...

...ja se K-kirjaimella alkava sana on minulla tällä kertaa niinkin kummallinen kuin kirjoneule. :D
Rupesin räpeltämään pitkästä aikaa sukkaa ja tietysti siihen oli kiva laittaa väriä ja vaihtelua. Toinen valmis ja nyt pitäisi vaan kilkuttaa sukalle pari. :)


maanantai 15. helmikuuta 2016

Tulppaaneja

Pitkästä aikaa ehdin vähän osallistua MakroTex-haasteeseen. Tämän viikon aiheena oli Helmikuu.
Sain eilen ystävältä kauniita tulppaaneja, jotka päätyivät kuvauskohteeksi. Tulppaanit ovat nyt sesonkikukkia ja voi että ne ovat kauniita. :) Mitä enemmän, sen parempi! Ja mitä enemmän värejä, sekin on hyvä! Tai ainakin minä tykkään. :)








sunnuntai 14. helmikuuta 2016

perjantai 12. helmikuuta 2016

Ystävänpäivää ja Paperiaskarteluhaaste nro 25

Tadaa! Nyt on sen aika! Postata tänne ystävänpäiväkortit, mitkä ovat matkanneet jo saajilleen päivää piristämään. Samat kortit käyvät Paperiaskarteluhaasteeseen nro 25, missä aiheena Ystäväpäivä. :)

Facebookin askarteluryhmissä on kovasti pyörinyt kuvia mukikorteista. Niistä on oikein innostuttu. Minunkin kortteihin tuli mukit, mutta ehkä hieman toisin toteutettuna. Mukin yhteyteen sopi loistavasti tee ja vielä kun löytyi Uskollinen Ystävä -teetä. :) Kortteihin tuli siis "mukitasku". Piirsin muki mallin ja leikkasin siihen paperiveitsellä mukin reunaa myötäilevän viillon, mikä mahdollisti sen, että mukista sai taskun, kun mukin reunat liimasi taustapaperiin.

Kuvissa ensin kortin kansi ja sen jälkeen kortin sisus. :)
















Ja nämä kaksi viimeistä mukisisusta lisäsin kahteen jo aiemmin postaamaani korttiin. :) Vaikkei kuvissa teepussit näykään, lähtivät ne kuitenkin kirjeisiin mukaan. :)



Muutamalle ystävälle laitoin teen sijaan suun makeaksi. ;)


Kaupoista löytyi ihania Kismet-patukoita, missä luki mm. Ystävälle tai Ihanalle. Olihan semmoiset otettava matkaan ja laitettava pieneen pakettiin. Mietin ensin, että olisin laittanut näihin enemmän koristeita, mutta lopulta en keksinyt mitä olisin laittanut ja nämä olivat ihan nätit näinkin. :)

keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Ystävälle...

Sieltä se tulee...nimittäin ystävänpäivä. Kaupallinen juhla on kortteilijalle kuitenkin ihanaa askarteluaikaa ja eihän kukaan nyt voi käsi sydämellä todeta, että ystävyyden vaaliminen ja ystävän muistaminen olisi turhaa. Ei ole! Päinvastoin näinä päivinä ystävän tai läheisen mukava ja yllättävä muistaminen on varsin suotavaa ja lämmittää varmasti monen mieltä.






Näiden korttien leikekuvat on sellaiset, mitä en ole osannut oikein aiemmin käyttää mihinkään. Lintukuva on minulle ollut mieleinen, mutta aina jotenkin mukamas kauhean vaikea käyttää. Kukkakuvat meinasin jo pistää pois, kun olivat yksistään niin pienet enkä oikein tiennyt mitä niistä tehdä. Tytön kuva taas ei oikein tuntunut sopivan mihinkään aiheeseen....paitsi tähän ystävänpäivään! Kukatkin löysivät paikkansa, kun laitoin ne rinnakkain. Ja linnun mukaan kun laittoi tekstin niin avot!

maanantai 8. helmikuuta 2016

Pikku tipu


Ystävänpäivä lähestyy kovaa kyytiä, mutta vielä en henno esitellä ystävilleni matkaavia kortteja, sillä ne odottavat vielä tuossa eteisessä postiin pääsyä. Ällös huoliko kuitenkaan, kyllä ne näytille tulevat tämän viikon aikana. :)

Nyt kuitenkin postataan tämä tipulainen, mikä on jo mennyt toivottamaan hyvät syntymäpäivät vastaanottajallee. :) Taasen The Greeting Farmin leimakuva, mikä on väritelty ProMarkereilla. Paperit kirppikseltä ja muutama puolihelmi ja sanatarra. Lehdet piirtelin ja leikkelin itse.

lauantai 6. helmikuuta 2016

Sydämellisesti ystävälle

Facebookin puolelle on ilmestynyt nyt muitakin askarteluhaasteita. Marikan Käsitellen puoti on pistänyt oman haasteen pystyyn ja tällä työllä osallistun kyseinseen haasteeseen. Tällä kertaa haasteena on bingo, mistä valitsin omaksi rivikseni: Ystävänpäivä - Vaaleanpunainen/Pinkki - Vain 3 väriä käytössä.


Ystävänpäiväkortti ja vaaleanpunaista löytyy. Vaaleanpunaisen ja punaisen eri sävyjen lisäksi työstä löytyy valkoista ja leikekuvasta ruskean sävyjä. :)

P*skarteluhaaste #308 - Värit

Hui kuinka aika rientää!
Tämän viikon P*skiksessa on haasteena ihanat värit ja niistä inspiroituneena, tein yhden ystävänpäiväkortin. :)


Ystävänpäiväkortteja on tullut vähän väkerrettyä ja postailen niitä vähän myöhemmin, mutta tämän ehdin nyt tähän väliin. ;)